Julmingel och info om posterbeställningar till jul

Julen står för dörren och det är mycket roligt på gång.
Nästa lördag, den 16 december, har vi ett julmingel på Galleri Korn. Alla är hjärtligt välkomna dit för att insupa lite julstämning, dricka glögg och titta på fotokonst. Öppet 12-20, Hornsgatan 147. Mer om eventet finns att läsa här.

På julminglet kommer jag att för första gången ställa ut den 13e bilden i min serie Everything is multiple. En bild jag gjorde speciellt till julen 2015 och som alltså inte varit med när jag tidigare ställt ut det projektet. Det blir en liten julpremiär med andra ord.

Vi kommer dessutom ha en liten julmarknad i galleriet där man kan köpa finfina julklappar, främst saker med fotoanknytning men även lite annat.
Jag kommer bland annat att ha mina posters här ifrån Stranger in a strange land till försäljning. Är du redan nu säker på att du vill köpa posters under julminglet så får du gärna beställa dem i förväg så du inte riskerar att något av motiven du tänkt dig tagit slut. Skriv tydligt i beställningsformuläret att du vill hämta din beställning på Galleri Korns julmingel.

Sista beställningsdatum för posters för att hinna få dem innan jul är tisdag 12/12 kl. 23:59. Detta gäller både ni som vill hämta dem på Galleri Korn och ni som vill ha dem postade hem. Glöm inte at ange vilket i beställningen. Missa inte denna fina julklapp till både musik- och foto-älskaren!

Kerstin Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *