Om bloggen

Välkommen till ”Stranger in a strange land”. Mitt fotoprojekt som enklast förklarat är ett visuellt ”Rings så spelar vi”. Ni läsare av bloggen och följare på sociala medier önskar låtar och utifrån dessa väljer jag löpande ut en önskning jag inspireras av tolkar den i en bild.
Förutom de färdiga bilderna delar jag med mig av hur jag tänkt när jag skapade bilden och visar bakom kulisserna.
Idén är att bjuda in människor tidigare i processen än när bilden redan är klar och visa hur det går till när jag skapar konstfoto.
Själva idén har jag burit på länge men projektet startade i början av 2017.
Musik har alltid varit en av mina stora inspirationskällor och jag vill utmana mig genom att låta andra välja låtarna och genom att ge musiken ett ännu större utrymme i mitt fotograferande. Jag vill hitta ett samspel såväl mellan mig och de som ser mina bilder, som mellan bilderna och musiken. Målsättningen är att kunna producera en bild per månad.
Bilderna går att köpa i form av posters via min hemsida. Välkommen att kika in där också. I framtiden hoppas jag kunna göra en utställning med de bästa av låtbilderna.
Önska en låt kan man göra i kommentarerna här i bloggen, på sociala medier, via mejl och nästan vilken annan kommunikationsväg som helst.
Kom igen, du vet att du vill önska en låt…