Ständigt nya stordåd på gång

Det har varit lite tyst på bloggen ett tag men det betyder inte att det inte händer saker. Inom några dagar kommer nästa bild i projektet så håll utkik!

Parallellt med fotoprojektet här på bloggen fotograferar jag ett annat fotoprojekt av mer klassiskt slag, d.v.s. att ni får se det först när jag känner mig klar med alla bilderna i serien. Det har inget med låtprojektet att göra utan är en fristående idé. Hur lång tid det tar innan det är klart? Hur långt är ett snöre, hur lång tid tar det att läsa en bok? 🙂

Det jag har pysslat med inom ramen för Stranger in a strange land förutom kommande bild är: Ta-da! Posters!
I början av hösten är det tänkt att det kommer dyka upp en liten webbshop på min hemsida där man kan köpa posters med bilder från Stranger in a strange land. Jag har fått hem de första provprintarna och känner mig väldigt nöjd. Här kan ni se ett litet smakprov på hur de kommer se ut.

Ni glömmer väl inte att önska låtar förresten?! Önskelådan är alltid öppen!

Kerstin Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *