Välkommen till min blogg

Det här min blogg. Här kommer jag att dela med mig av saker som rör mitt fotograferande. Det är många jag pratar med som undrar hur jag gör när jag jobbar fram en bild och den här bloggen ska förhoppningsvis ge en del av det svaret. Tänk er en liten ”bakom kulisserna” på mina bilder.
Längre fram kommer jag också att sjösätta ett projekt som kommer ha sin bas i just denna blogg men mer om det senare.
Grunden i mitt fotograferande är att jag oftast får upp en tydlig bild i huvudet om hur den färdiga bilden ska se ut. Därefter är utmaningen att få slutresultatet att likna den bilden så mycket som möjligt. På vägen gör jag ibland ritade skisser, tar skissbilder med mobil eller kamera och jobbar med flera versioner i efterbearbetningen.
Nu hoppas jag att kunna visa lite av den processen och vad jag jobbar med för tillfället vart eftersom.

Kerstin Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *