Betalningssätt:

Faktura mejlas till angiven e-postadress när paketet skickats. Betalningstid på fakturan är 10 dagar.

Alla varor tillhör Fotograf Kerstin Westeson till dess att full betalning erhållits.

Vid sen betalning tillkommer en påminnelseavgift på 50 kr samt dröjsmålsränta, för närvarande 18%.

 

Priser:

Varje vara anges med pris inklusive moms.

Fraktkostnad 29kr.

 

Leveranstid:

Ditt paket skickas normalt inom 5-10 arbetsdagar.
Alla leveranser skickas med posten. Eftersom din försändelse kan komma att skickas som paket är det viktigt att du använder ditt riktiga namn. Varor som skickas på detta sätt kan endast hämtas ut mot uppvisande av giltig id-handling.

 

Ångerrätt:

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. Du måste meddela oss att du vill göra en retur och det måste klart framgå att du ångrar dig. Ångerrätten börjar löpa från den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Vid specialbeställningar gäller andra villkor, kontakta oss för mer information.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. När det gäller printar som levereras i rör, var försiktig så du inte knäcker printen när du rullar upp den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

 

Reklamation:

Kontakta oss så snart som möjligt vid reklamation av vara. Vi står för returkostnaden vid reklamation.

Upptäcker du en skada på ditt paket ska detta omedelbart anmälas till aktuell transportör och en skadeanmälan göras. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av sådan art att den kan hänföras till transportörens hantering, kontakta oss snarast, dock senast inom 5 dagar. Behåll det skadade emballaget, ta ett foto av det och av det skadade godset, och skicka bilderna till oss vid reklamationen. Du får givetvis en ny vara.

 

Icke uthämtade varor:

Om du inte hämtar ut ditt paket innan den går i retur till oss (brukar vara ungefär 14 dagar), så fakturerar vi dig 150 kr för vårt arbete med hantering av varorna. Observera att ett outlöst paket inte räknas som retur enligt distansköpslagen. Enligt Konsumentverket måste du som köpare aktivt meddela att du ångrar ditt köp för att ångerrätten ska gälla.

 

Kontakt:

Fotograf Kerstin Westeson
Heklagatan 53
16455 Kista

info@kerstinwesteson.com

Org.nr. 820129-0106