Stranger In a Strange Land

En låt av Iron maiden, en helt annan låt av Thirty seconds to mars. En av U2, en av Barbra Streisand.

En science fiction-roman från 1961. 

Och mitt fotoprojekt. Ett visuellt "Ring så spelar vi".

Musik är en ständig inspirationskälla för mig. Många av mina projekt har får egna soundtracks i form av musik jag lyssnat på intensivt under tiden jag jobbar med bilderna. I vissa fall har jag till och med haft hörlurar med en eller två låtar på repeat under tiden jag fotograferat för att få med mig känslan från musiken.
När jag lyssnar på musik får jag ofta visuella tankar och det är dessa jag visar i detta projekt.
I Stranger in a strange land lämnade jag makten över musikvalet till andra.

Rent praktiskt så fungerade det så att jag samlade ihop låtönskningar, lyssnade in mig på de ordentligt och gjorde en bild av de som gav mig de tydligaste bildidéerna.